Pfeybm5qrajhcyry8jbi

Lær at style flotte interiør billeder i 5 enkle trin

Til dig som drømmer om at kunne style smukke interiør billeder med blikfang til Instagram, uden du skal bruge flere år på at lære det

FÅ ET SMUKT INSTAGRAM FEED ANDRE BLIVER INSPIRERET AF!

Drømmer du om at skabe smukke interiør billeder til din instagram profil, som andre bliver betaget af? Og vil du kunne skabe blikfang og sælge produkter via styling af billeder?


Så har du lige nu muligheden for at lære hvordan du skaber smukke og inspirerende interiør billeder til instagram - på en let og hurtig måde.
Kurset "Lær at style flotte interiør billeder i 5 enkle trin" hjælper dig på rette vej. Du får 5 enkle trin som sikre at du bliver dygtig til at style interiør billeder til Instagram


BLIV DYGTIG TIL AT STYLE INTERIØR BILLEDER - NU

Måske du tænker at man skal have flair for styling for at kunne skabe smukke interiør billeder og som ovenikøbet sælger? Det er faktisk ikke nødvendigt, alle kan lære det - også dig. Det handler om teknikker og øvelse. Så selvom det ikke er din stærke side, kan det sagtens blive det - med dette kursus.

Det kan tage lang tid at lære, hvis man står på egne ben og ikke har en retningslinje. Men med kurset "Lær at style flotte interiør billeder i 5 enkle trin" - sikre du dig en hurtigere vej til mål.

Så glem den lille stemme i hovedet som siger: "det kan jeg ikke finde ud af eller det bliver jeg aldrig god til." Det kan du sagtens blive god til! For har du lysten til at lære og deltager du i kurset, kan du hurtigt skabe resultater.DE 5 TRIN DER HJÆLPER DIG I MÅL


Lektion 1 - Brug lyset rigtigt
Lys er altafgørende for at skabe smukke billeder. Lys påvirker kvaliteten, udtrykket, formen og meget mere. Derfor er lys det første vi skal igennem.
Lektion 2 - Inspiration og hvordan du bruger det
Løbet tør for ideer? Ingen problem, jeg hjælper dig med at finde tonsvis af inspiration
Lektion 3 - Find ind til din stil
At have en genkendelig stil er en styrke. Har du fundet din?
Lektion 4 - De forskellige billedtyper
Hvilke billedtyper findes der, hvad er forskellen og hvordan bruger man dem?
Lektion 5 - Skridt for skridt + det hemmelige våben
Tag det en ting ad gangen og sikre et godt result
at
Bonus
- Min personlige regi liste
- Tips til de bedste redigeringsværktøjer
 


INVESTER I DINE STYLING SKILLS

Alt du skal investere i dette kursus er: 249 kr.
For bare 249 kr. kan du få fingrene i dette sprøde kurses. Så i stedet for at købe en ny plante eller en buket friske blomster (som kun holder en uge), kan kurset her blive din vej til at lære hvordan man styler smukke interiør billeder så de bliver set på Instagram.

Klar til at lære en masse? Kom igang nu!INKLUDERET I KURSET

- Adgang til Facebook gruppe (værdi 299 kr.)
- Adgang til Pinterest board (værdi 199 kr.)
- En ekstra treat til dig (den lander i din indbakke lige efter tilmeldning)
- Et par bonusser (regi liste og redigerings værktøjer)
- Lives i facebook gruppen - 1. Værdien i det visuelle udtryk d. 24/9-20
- Adgang til kurset til evig tid

Din instruktør


Chalotte Kruse // Decor Studio
Chalotte Kruse // Decor Studio

Jeg har over 7 års erfaring med styling af interiør billeder. Mit fokus er at skabe blikfang og dragende billeder til Instagram, som i sidste ende hjælper med at sælge et produkt eller en service. I marts 2019 gik jeg selvstændig som interiør- og boligstylist i eget firma Decor Studio. Tidligere arbejdede jeg som interiør stylist hos det internationale interiør firma Bloomingville i 2 år.

I 2013 startede jeg min første bolig blog, som jeg arbejdede på sidenløbende med min uddannelse - Retail Design. Det var også her min interesse for fotostyling startede og så har jeg efterfølgende nørdet en del i det.

Efter at have arbejdet i branchen i flere år, ser jeg et klart behov for at hjælpe andre med at style smukke interiør billeder, så de kan blive set på Instagram og så kursisterne kan bruge deres nylærte kompetencer fremadrettet.


 

VIL DU LÆRE AT STYLE FLOTTE INTERIØR BILLEDER?


Tilmeld dig kurset
"Lær at style flotte interiør billeder i 5 enkle trin"
nedenfor: